Over ons – Green Blade

Over ons

Over ons


Oprichting

In de zomer van 2021 heeft Marnix Reijntjes Green Blade opgericht. Het doel van Green Blade is om mensen ervan bewust te maken dat er alternatieven zijn voor de plastic producten die ze dagelijks gebruiken.

Marnix gelooft dat het recyclen van plastic niet de kant is die we op moeten gaan. We moeten het probleem bij de basis aanpakken en voor zo veel mogelijk producten stoppen met het gebruiken van plastic. Hoe meer mensen zich hiervan bewust worden, hoe beter. Door zo veel mogelijk mensen gebruik te laten maken van Green Blade kunnen we dit doel bereiken. En door met z’n allen Green Blade te gebruiken besparen we ook nog eens bergen plastic.

Nadat de eerste voorraad scheermessen is besteld heeft Marnix in 2021 een crowdfunding campagne succesvol afgerond om funding bij elkaar te krijgen om Green Blade breed in de markt te zetten.

Founders club Green Blade

Bij deze crowdfunding campagne hebben drie vrienden een dusdanig bedrag aan Green Blade geleend waardoor een vliegende start mogelijk was. Om de dankbaarheid naar deze supporters uit te drukken hebben zij een permanente eervolle vermelding in de founders club gekregen.

Diederik Enschedé

Almer Koningen

Remco Kloppenburg

Mijn account